✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Beleef een geweldig dagje uit in het zwemparadijs en de brasserie van ‘t Zwemkaffee in Geel. Ervaar de ultieme waterpret in het binnen- en buitenzwembad met glijbanen en geniet nadien van een drankje en een lekkere maaltijd in de brasserie. Iedereen is welkom, ook grote groepen en kinderfeestjes. Lees dus snel verder en ontdek alles over onze brasserie aan het zwemparadijs van Geel.

Het zwemparadijs van Geel

Het zwembad van Geel aan onze brasserie verdient echt de titel van zwemparadijs. Hier vindt u namelijk zowel een binnenzwembad als een openluchtbad. Perfect dus om baantjes te trekken of rond te spetteren met vrienden en familie. De pret stopt daarbij niet. Beleef nog meer plezier met de glijbanen of waag een sprong van de springplanken. Wilt u nog meer avontuur beleven in het zwemparadijs? Dat kan in het wildwaterbad!

Lekker smullen in de brasserie

Heeft u honger gekregen van al deze activiteiten? Schuif dan lekker uw benen onder tafel bij de brasserie van ‘t Zwemkaffee. We serveren graag frisse dranken en heerlijke gerechten van onze menukaart. Hier vindt u kleine tussendoortjes, verse soepen, hoofgerechten en zoete desserts met liefde bereid. Voor de kleinsten hebben we bovendien een uitgebreide keuze, van huisbereide spaghetti tot een kinderpannenkoek. Onze brasserie aan het zwemparadijs van Geel is bovendien de perfecte locatie voor een kinderfeestje of een uitstap met de vereniging. Als groep profiteert u bovendien van aantrekkelijke kortingen en kiest u uit onze verschillende formules.

Kom langs of reserveer

Heeft u ook zin om langs te komen in onze brasserie en het zwemparadijs in Geel? Bekijk dan snel onze opengingsuren en kom langs of reserveer als u met een grote groep komt. Dit doet u eenvoudig via een mail naar reserveer@tzwemkaffee.be of via het online formulier.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht