✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Wilt u een uitstap naar het zwembad organiseren met uw kinderen? Zoekt u een zwembad met glijbaan waar uw vereniging waterpret kan beleven op zomerkamp? Wilt u na al dit plezier uw uitstapje afsluiten met een lekkere hap of een heerlijke maaltijd met bijpassende drankjes? Kom dan naar ‘t Zwemkaffee aan het Stedelijk Zwembad van Geel.

Zwembad met glijbaan voor kinderen van alle leeftijden

Een zwembad met glijbaan is de perfecte locatie voor een onvergetelijke dag met de kinderen. In het zwembad aan ‘t Zwemkaffee vindt u alles voor vele uren waterpret. Trek baantjes in het binnenzwembad, geniet van de zomerse zon in het openluchtbad of waag een sprong van de springplanken. Zoeken u en de kinderen meer avontuur in het zwembad? Waag dan uw kans in het wildwater deel van het zwembad of ontdek de glijbaan.

Zet de pret verder in onze brasserie

Hebben de kinderen honger of dorst gekregen van hun avonturen in het zwembad? Les dan uw dorst en stil uw honger met onze uitgebreide menukaart. Bij ons vindt u voor elk wat wils. Van een lekker belegd broodje tot uitgebreide hoofdgerechten en van verse soepen tot milkshakes. Ook de kinderen hebben hierbij keuze uit een brede waaier van gerechten.

Voordelige prijzen voor kinderfeestje en verenigingen

Neemt u de kinderen van uw sportclub of andere vereniging mee naar het zwembad voor een leuke uitstap? Of zoekt u een zwembad met glijbaan waar u terecht kunt voor een kinderfeestje? Dan geniet u bij ‘t Zwemkaffee voor voordelige prijzen en kortingen. Na de pret in het zwembad, serveren wij u en de kinderen op lekkere snack en frisdrank. U kiest hierbij uit verschillende formules, zoals de pizza party of de formule met frietjes en saus. Hoe groter de groep, hoe voordeliger de prijzen. Reserveer dus snel met uw kinderfeest of vereniging in onze brasserie aan het zwembad van Geel met glijbaan. Stuur hiervoor een mail naar reserveer@tzwemkaffee.be met het aantal personen, de datum en de gekozen formule.

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht