✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Zoekt u naar een zwembad in de buurt van Geel waar u buiten kunt zwemmen? Geniet dan van een dag vol waterpret in het Stedelijk Zwembad in Geel. Daarna is het heerlijk nagenieten met een hapje en drankje bij ’t Zwemkaffee. Zo maakt u er een heerlijk dagje uit van. Zoekt u een zwembad met voorzieningen buiten waar u een leuk kinderfeestje kunt organiseren? Ook dan zijn het Stedelijk Zwembad en ’t Zwemkaffee een buitengewoon goede optie.

Organiseer een leuk kinderfeestje bij het zwembad waar de kinderen ook buiten kunnen spelen

Zwemmen blijft een van de meest populaire activiteiten bij kinderfeestjes. Wilt uw kind ook lekker gaan zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar het Stedelijk Zwembad in Geel, waarna de kinderen bij ’t Zwemkaffee genieten van de lekkerste gerechten, zoals:

  • Frietjes met curryworst
  • Hotdogs
  • Bicky burgers
  • Pizza

Bij het eten kunnen de kinderen kiezen voor verschillende drankjes. Na het eten krijgen wie wil nog een ijsje. Ook hierbij is er keuze uit verschillende soorten. Voor ieder dus wat wils in onze brasserie.

Bespreek alle mogelijkheden

Wilt u komen zwemmen in het Stedelijk Zwembad en daarna bij ons genieten van een drankje? Heeft u nog vragen? Of wilt u een kinderfeestje bij ons organiseren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw vragen dan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar reserveer@zwemkaffee.be.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht