✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Viert uw kind binnenkort zijn of haar verjaardag en lijkt het hem of haar leuk om met vriendjes en vriendinnetjes te gaan zwemmen? Kom naar ’t Zwemkaffee in Geel! Hier kunnen de kinderen heerlijk zwemmen en daarna eten lekker eten in onze brasserie. Hierbij heeft uw kind de keuze uit verschillende party’s, oftewel menu’s.

Kies uit verschillende menu’s wanneer u tijdens een verjaardag komt zwemmen

Voor veel kinderen is het eten tijdens een verjaardagsfeestje in het zwembad het hoogtepunt van de dag. Bij ’t Zwemkaffee kunnen kinderen kiezen uit verschillende menu’s:

  • De hotdog party, waarbij iedereen twee hotdogs per persoon krijgt
  • De Bicky party, waarbij iedereen een Bicky burger krijgt
  • De Frietjes & Curryworst party, waarbij iedereen frietjes met een curryworst krijgt
  • De Pizza party waarbij iedereen een pizza baguette krijgt

Het leukste zwembad van de omgeving om op uw verjaardag te gaan zwemmen

Als uw kind zijn of haar verjaardagfeestje wil vieren in het zwembad, dan is ’t Zwemkaffee een goede optie. Dit bad heeft een binnenzwembad en een openluchtzwembad. Daardoor kunt u bij zowel warm als kouder weer genieten van waterpret. Iedereen kan bij ’t Zwemkaffee terecht, of u nu graag baantjes trekt of gewoon lekker een dagje gaat zwemmen. Er is een 25 meter bad, een kinderbad, een wildwaterbad, glijbanen en een springplank.

Het beste verjaardagsfeestje

Wanneer u een verjaardagsfeestje in het zwembad van Geel komt vieren, viert u het beste verjaardagsfeestje. Want nadat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker heeft gezwommen in het zwembad, kunt u in ’t Zwemkaffee lekker eten en drinken. Wat is de favoriet van uw kind? Een hotdog? Een Bicky burger? Frietjes en een curryworst? Of een lekkere pizza? U kiest zelf! Stuur een mail naar reserveer@zwemkaffee.be of vul het contactformulier in om te reserveren.

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht