✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Viert u binnenkort de verjaardag van uw kind? En wilt u daarom een leuk feestje organiseren voor uw zoon of dochter? Een zwemfeestje is altijd een leuke manier om een kinderverjaardag te vieren. Kom daarom naar ’t Zwemkaffee in Geel, waarna de kinderen smullen van lekkere frietjes, pizza of hotdogs in onze brasserie. In het zwembad leven ze zich uit in de verschillende zwembaden, waaronder een heus wildwaterbad.

Maak de verjaardag van uw kind compleet met de lekkerste snacks

Na een middag zwemmen hebben de kinderen natuurlijk wel zin in iets lekkers. Sluit daarom de dag gezellig af in onze brasserie. Hier genieten de kinderen van de lekkerste gerechten op kindermaat zoals pizza, frietjes, hotdogs en burgers. Het feest is helemaal compleet met chips en verschillende soorten frisdrank. En natuurlijk een ijsje. Zo wordt de verjaardag van uw zoon of dochter voor ieder kind een leuk feestje, inclusief lekker eten en drinken.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u een leuk feestje organiseren om de verjaardag van uw kind te vieren? Contacteer ’t Zwemkaffee dan om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar reserveer@zwemkaffee.be of vul het contactformulier in.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht