✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Op zoek naar een recreatie zwembad met brasserie? Kom dan naar ‘t Zwemkaffee aan het Stedelijk Zwembad in Geel! Beleef pret in het water en geniet nadien van onze heerlijke gerechten met vrienden en familie. Onze deuren zijn ook open voor kinderfeestjes en verenigen uit het hele land.

Ruim recreatie zwembad met brasserie

Het recreatie zwembad is de perfecte locatie voor een dagje uit met vrienden of met het gezin. Laat de allerkleinsten plonzen in het kinderbad terwijl u enkele baantjes trekt. Of waag een sprong van de springplanken en ga op avontuur in het wildwaterbad. Voor recreatie bent u in de zomer ook welkom in het openluchtzwembad.

Van al die pret in het recreatie zwembad krijgt u natuurlijk honger. Daarom vindt u in onze brasserie een uitgebreide menukaart voor jong en oud. Voor ieder wat wils met onze snacks, milkshakes, soepen en hoofdgerechten. Wist u trouwens dat onze brasserie ook graag grote groepen ontvangt die op recreatie komen in het zwembad? Zo hebben we verschillende formules speciaal gericht op kinderfeestjes met pizza, frietjes of hotdogs voor de kinderen. Sportclubs, jeugdverenigingen en andere verenigingen zijn ook welkom en eten al vanaf € 4,50 per persoon. Bij mooi weer eet u dit al genietend van de zon op de ligweide op. Breng onze brasserie aan het recreatie zwembad van Geel dus zeker een bezoek. Bekijk hiervoor onze openingsuren of reserveer als u met een grote groep komt. Stuur hiervoor een e-mail naar reserveer@tzwemkaffee.be.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht