✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Wilt u gezellig een hapje eten in Geel en zoekt u daarvoor een van de leukste eetgelegenheden in deze stad? Kom dan langs bij ’t Zwemkaffee. In een warme sfeer geniet u gezellig samen van simpele, maar lekkere gerechten met een lekker drankje erbij. Ideaal voor als u een lekker hapje wilt eten, maar niet de hele avond wenst te tafelen. Wilt u bijvoorbeeld pannenkoeken eten in Geel of genieten van stoofvlees, een Thaise curry of ribbetjes? Het kan allemaal in een van de gezelligste eetgelegenheden in Geel.

Kom gezellig eten in Geel met uw vereniging!

Zoekt u een van de gezelligste eetgelegen in Geel om met uw vereniging een hapje te eten? Kom dan langs bij ’t Zwemkaffee, gelegen naast het Stedelijk Zwembad van Geel. Hier heeft u de keuze uit het speciale menu voor verenigingen. U kiest uit frietjes met saus en eventueel een curryworst of een smoske met kaas of ham en ontvangt een aantrekkelijke korting. Op aanvraag kunnen jullie ook genieten van een brunch, barbecue of ontbijt. Wilt u een teambuildingactiviteit bij ons organiseren? Of vergaderen met de vereniging? Ook dat is mogelijk bij een van de gezelligste eetgelegenheden in Geel: ’t Zwemkaffee.

Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met ons

Wilt u met uw vereniging komen eten, aperitieven of vergaderen in een van de leukste eetgelegenheden van Geel? Wij bespreken graag uw wensen en bekijken hoe wij u het best kunnen helpen. U contacteert ons via reserveer@zwemkaffee.be of via het contactformulier.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht