✓ Voor verenigingen en kinderfeestjes ✓ Ruime keuze uit gerechten ✓ Voor sportieve en recreatieve zwemmers

Lijkt het u leuk om een zwemfeestje te organiseren voor uw zoon of dochter die bijna jarig is? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor u, in samenwerking met onze buren van het Stedelijk Zwembad Geel. Hier kunnen de kinderen de hele middag naar hartenlust spelen in het zwembad en het wildwaterbad. Daarna genieten ze in onze brasserie van de lekkerste gerechten. Onze kaart is precies naar de smaak van kinderen samengesteld. De kinderen kunnen kiezen uit frietjes met curryworst, een Bicky burger, een hotdog of pizza. Dat wordt smullen!

Het leukste zwemfeestje organiseert u in Geel

In samenwerking met het Stedelijk Zwembad van Geel organiseert ’t Zwemkaffee het leukste zwemfeestje van de regio. Na een hele middag zwemmen zullen de kinderen zeker wel zin hebben in iets lekkers. In onze brasserie kiezen ze wat ze lekker vinden, op het gebied van eten en drinken. Wordt het frisdrank of toch water (plat of bruis)? En welk ijsje kiezen de kinderen? Willen de kinderen een zakje chips tussendoor? Het zijn allemaal mogelijkheden voor een kinderfeestje bij ons.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

U leest het, wanneer u een zwemfeestje wilt organiseren is ’t Zwemkaffee een goede locatie. Er is van alles mogelijk, dus neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Dan kunnen we ook eventuele dieetwensen en allergieën bespreken. U bereikt ons via ons contactformulier of via reserveer@zwemkaffee.be.


Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht