Beste Klanten, 

Graag willen wij u informeren over de stopzetting van onze zaak. Om zo veel mogelijk geruchten of verkeerde info te meiden.

De concessie van stad Geel eindigt op 30/06/2022, en er start op 01/07/2022 een nieuwe waar nog geen nieuwe uitbaters voor gevonden zijn. Wij huidige uitbaters hebben deze concessie niet verlengt en zullen dan ook stoppen met deze zaak.

Om organisatorische redenen zal op 11/06/2022 de laatste dag keuken mogelijk zijn en op 25/06/2022 sluit de zaak definitief de deuren.

Wij danken al onze klanten en we rekenen op uw begrip.

Vanwege het gehele ‘T zwemkaffeeteam

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Instagram!

‘t Zwemkaffee: uw brasserie aan het zwembad van Geel

Bij ons kan u tijdens en na uw bezoek van Zwembad Geel terecht voor een gezellige babbel met een heerlijk drankje en een stevige hap, u kan ook komen genieten van onze heerlijke keuken. Bekijk onze prijslijst die u ook hier kan terugvinden. Wij werken elke dag met verse producten om jullie eens goed te verwennen, en wij hopen dat u als tevreden klant naar buiten gaat. Als er ondanks alle goede zorgen van ons personeel toch nog problemen zijn vertel het ons, en we zoeken naar de gepaste oplossing.

Geniet van onze heerlijke gerechten

Onze brasserie is de perfecte plaats om na een dagje zwembad Geel te genieten van een heerlijke maaltijd en een bijpassend drankje. Op onze vernieuwde menukaart vindt u voor elk wat wil. Voor jong en oud en voor een grote of kleine honger. Al onze gerechten worden met veel liefde en met groot respect voor de ingrediënten bereid.

Grote pret voor kinderfeestje en verenigingen

De deuren van ‘t Zwemkaffee zijn ook steeds open voor kinderfeestje en verenigingen uit het hele land. Wilt uw kind zijn of haar verjaardag vieren met alle vriendjes? Zoekt u een locatie voor het zomerkamp van uw jeugdvereniging of sportclub? Laat de kinderen en jongeren zich dan uitleven in het zwembad van Geel en zet de pret vervolgens verder met heerlijke snacks en traktaties in onze brasserie. Bij goed weer kunt u zelfs terecht op de ligweide aan het zwembad. Net zoals u trouwens in het zwembad van Geel geniet van kortingen voor een groep, doet u dat in onze brasserie ook. We bieden namelijk verschillende formules aan tegen zeer voordelige prijzen. U ontdekt er alles over op onze website.

We kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen in onze brasserie aan zwembad Geel.

Met vriendelijke groeten.

‘t Zwemkaffee-team

Ook interessant:
Recreatie Zwembad | Zwembad in de buurt | Verjaardag kind

snorkelen

Zwembad Geel

Het Stedelijk Zwembad van Geel heeft een binnenzwembad en een openluchtzwembad. Zowel tijdens de zomermaanden als op koude dagen kan je dus genieten van de waterpret. En zowel de baantjestrekkers als de recreatieve zwemmers komen aan hun trekken. Er zijn tal van voorzieningen: een 25 meter bad, een kinderbad, een wildwaterbad, glijbanen en springplanken.

verjaardag

Kinderfeestjes

Wij bieden u de mogelijkheid om een feestje te organiseren voor uw zoon of dochter en al hun vriendjes. Met lekkere snacks en drankjes zijn we ervan overtuigd iedereen een leuke tijd te laten beleven.

cocktails

Een hapje en een drankje

Ontdek onze vernieuwde kaart. Wij hebben sinds kort ook een uitgebreide kinderkaart, dus zeker de moeite waard om ons eens te bezoeken.

24859

baantjes trekken

3996

Kopjes Koffie

372

Feesten

127

Terrasdagen

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ’t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.