'T Zwemkaffee

We heten u graag welkom op onze vernieuwde website. Bij ons kan u tijdens en na uw bezoek aan het zwembad terecht voor een gezellige babbel met een heerlijk drankje, u kan ook komen genieten van onze heerlijk verfijnde keuken. Bekijk onze prijslijst die u ook hier kan terug vinden. Wij werken elke dag hard om jullie goed van dienst te zijn en hopen dat u als tevreden klant naar buiten gaat.

Als er ondanks alle goede zorgen van ons personeel toch nog problemen zijn vertel het ons, en we zoeken naar de gepaste oplossing.

Locatie = Zwembad Geel

Met vriendelijke groeten.
‘t Zwemkaffee-team

snorkelen

Zwembad Geel

Het Stedelijk Zwembad van Geel heeft een binnenzwembad en een openluchtzwembad. Zowel tijdens de zomermaanden als op koude dagen kan je dus genieten van de waterpret. En zowel de baantjestrekkers als de recreatieve zwemmers komen aan hun trekken. Er zijn tal van voorzieningen: een 25 meter bad, een kinderbad, een wildwaterbad, glijbanen en springplanken.

verjaardag

Kinderfeestjes

Wij bieden u de mogelijkheid om een feestje te organiseren voor uw zoon of dochter en al hun vriendjes. Met lekkere snacks en drankjes zijn we ervan overtuigd iedereen een leuke tijd te laten beleven.

cocktails

Een hapje en een drankje

Ontdek onze vernieuwde kaart. Wij hebben sinds kort ook een uitgebreide kinderkaart, dus zeker de moeite waard om ons eens te bezoeken.

24859

baantjes gezwommen

3996

Kopjes Koffie

372

Feesten

127

Terrasdagen

Nieuws, berichten & activiteiten

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele activiteiten. Maar ook het laatste nieuws in verband met het zwembad of onze speciale aanbiedingen.
Feest

Uitzonderlijk gesloten – 31/08/2018

Beste Klanten,   wij zullen op vrijdag 31/08/2018 uitzonderlijk gesloten zijn, omdat de uitbaters dan in het huwelijksbootje zullen treden. Klanten die graag een glimp willen opvangen van [...]
Feest

Moederdag Brunch – woensdag 15 augustus

Speciaal voor moederdag organiseert ‘t Zwemkaffee op woensdag 15 augustus een Brunch. Geniet samen met de moeders van een uitgebreid brunch buffet. Met verse en huisgemaakte salade’s [...]
Feest Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet – zaterdag 21 juli

Ontbijt met verse en huisgemaakte salade’s en heerlijk beleg. Vers afgebakken broodjes, croissants, chocoladebroodjes enz… Heerlijke yoghurt en nog veel meer €12,5 p.p. (zonder koffie [...]

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties over ‘t Zwemkaffee? Ons team staat klaar om je te helpen.